Апетитни награди в играта на Tennis24.bg за Уимбълдън



22-06-2013 11:54 | Станко Димов

С началото на Уимбълдън се подновява и традиционната игра с прогнози на Tennis24.bg. Информацията, която най-много ви интересува – какви и колко ще бъдат наградите, вече е достъпна.

Победителят ще получи сак Head, който е произведен специално за турнира в Лондон. Наградата е предоставени за играта специално от Head България. Вторият, третият, четвъртият и петият в класирането ще получат билет за Турнира на шампионките, който за втора поредна година ще се проведе в зала „Арена Армеец” в София.

Правила на играта с прогнози в Tennis24.bg:

- По време на всеки кръг от турнира ще бъдат подбирани най-интересните тенис срещи за деня, които могат да бъдат прогнозирани. Техният брой ще бъде различен, в началните кръгове ще са повече. Двубоите за деня може да следите в секцията "Програма" на началната страница (в дясната част на сайта, под „Последни новини”).

- Броят точки ще се определя от екипа на сайта спрямо трудността на дадения двубой. Програмата за следващите срещи ще бъде оформяна в окончателен вид след приключването на последния мач за конкретния ден. Само по изключение ще бъдат добавяни мачове, до началото, на които няма поне 10 часа за прогнозиране.

- Двубоите ще бъдат поставяни с техния вероятен начален час, съгласно официалната програма. След това, единствено по изключение, някои от тях ще бъдат премествани, при промяна на условията за игра или по друга причина.

- При техническа грешка с даден час, екипът на сайта си запазва правото да анулира мача.

- При отказване на състезател преди края на даден мач, прогнозата се анулира и точки не се начисляват.

- За играта важи "текущото класиране". При равен брой точки се гледа общият брой прогнозирани срещи. Ако един играч има 30 прогнозирани срещи и 20 точки, а друг 25 прогнози и 20 точки, вторият ще бъде класиран по-напред заради по-малкото грешки, които е направил.

- Двубоите означени с 1 точка са с малко по-различен характер. Те са подбрани така че да имат категоричен фаворит и 1 точка се присъжда само при техен успех. При победа за аутсайдера се дават 5 точки! ФАВОРИТЪТ ВИНАГИ Е ПОСОЧЕН НА ПЪРВО МЯСТО!

- При нужда от допълнително разясняване на правила, моля пишете ни в коментарите или ни потърсете на електронна поща - office@tennis24.bg.

Успех на всички!

Ето как изглежда и голямата награда - сакът, предоставен специално за играта на Tennis24.bg от Head България!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини