Гришо след загубата: Важното е, че Маша ме подкрепя



Гришо след загубата: Важното е, че Маша ме подкрепя
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
28-06-2013 19:42 | Станко Димов

Григор Димитров не скри разочарованието си от отпадането от "Уимбълдън", но изтъкна като най-важно това, че гаджето му Мария Шарапова дойде да го подкрепи на живо при загубата му от Грега Жемля.

Българинът си тръгва след поражение в пет сета от словенеца в среща, продължила два дни заради дъжда в Лондон. Този двубой от втори кръг на турнира засега остава и най-дългият през този сезон - 4 часа и 4 минути.

Гришо се оплака, че в течение на двубоя е получил проблем в бедрото, след което не е можел да сервира максимално добре. Той се оплака, че е обърнал внимание на съдията на стола, че кортът е бил твърде хлъзгав.

Маша дойде да гледа любимия си и през двата дни, без да спира да го подкрепя. Рускинята също напусна малко по-рано турнира, отново след загуба във втори кръг.

"Радвам се да видя Мария в публиката, това ми даде допълнителен заряд", сподели младият талант на световния тенис. "Този жест показва, че тя е тук за мен и това е най-важното", добави Григор след поражението.

Българинът обаче със сигурност е останал и значително разочарован след поражението, тъй като никога не е криел желанието си да се представя силно именно на тревните кортове на "Ол Ингланд Клъб". До този момент обаче хасковлията не може да прескочи втори кръг, където отпада за трета поредна година.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини