МакЕнроу: Федерер надали ще вземе нова титла от Големия шлем



22-08-2013 03:15

Легендата Джон МакЕнроу изрази мнение, че Роджър Федерер е малко вероятно да спечели нова титла от Големия шлем. Според него швейцарецът определено е показал, че вече не е на нивото на основните си съперници.

32-годишният Федерер за първите път от десет сезона ще бъде поставен извън първите трима в основната схема - едва седми.

МакЕнроу е на мнение, че Федерер има сили да достигне до заключителната фаза на подобни турнири, но не и да ги спечели. "За мен е очевидно, че за него да спечели подобна титла ще бъде много по-трудно.

"На този етап не виждам как той ще успее да премине през седем кръга и да победи поне двама от останалите трима топ играчи в момента.

"Когато имаш 17 подобни титли е нормално да мислиш, че може да прибавиш още един трофей. На мен ми се струва, че това няма да се случи," смята МакЕнроу, който в същото време даде пример с Андре Агаси, успял да достигне финал в подобен турнир на 35 години.

МакЕнроу смята, че големите титли ще се разпределят между триото Рафаел Надал, Новак Джокович и Анди Мъри. "Тези момчета са наистина гладни за подобни трофеи," убеден е той.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини