Стивънс: Серина е свирепа, знае какво иска и как да го постигне



31-08-2013 17:29 | Станко Димов

Миналото и настоящето срещу бъдещето на американския тенис. По такъв начин може да се окачестви предстоящият сблъсък между световната №1 Серина Уилямс и втората ракета на САЩ Слоун Стивънс, които ще премерят сили на US Open. Двубоят между двете със сигурност ще бъде поставен на централния корт „Артър Аш”, а залогът е място на четвъртфинал в турнира.

„Какво да ви кажа за Серина? Всички знаем какъв играч е тя. Може би една от най-великите в цялата история на тениса. Тя е свирепа, когато е на корта. Знае какво иска и какво трябва да направи, за да го постигне. Точно заради това е и №1 в света. Просто е много добра, това е”, простичко анализира Стивънс.

В началото на сезона двете се срещнаха на  Australian Open, а изненадващо победата тогава отиде на сметката на Стивънс. След този двубой обаче отношенията между двете се развалиха, а Стивънс обвини затова именитата си сънародничка.

Няколко месеца по-късно обаче Стивънс не иска да се връща назад към проблемите. „С нея сме колеги. Двете сме част от отбора за Фед Къп, но когато напуснем корта сме отделни личности, имаме собствен живот”, коментира Стивънс.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини