Бартоли ще играе за "Хопман къп" през януари



05-09-2013 19:58 | Николай Драганов

Макар многократно да обяви, че няма никакви намерения да се завръща в професионалния тур, специалистите все още сякаш нямат пълна вяра в това решение на Марион Бартоли. Причина за поредните спекулации стана и новината, че шампионката от Уимбълдън планира да участва в турнира "Хопман къп" през януари догодина.

 

Французойката шокира света с новината, че се отказва от професионалния тенис само 40 дни, след като спечели Откритото първенство на Великобритания. Бартоли на няколко пъти каза, че тялото и е напълно изцедено и е взела лесно и спокойно решението за своето отказване.

Марион обаче планира да изпълни ангажиментите си и да партнира на Жо-Вилфред Цонга в неофициалното световно първенство по тенис за смесени двойки.

 

Информацията е на френския L'еquipe, който съобщава, че преговорите за нейна заместничка са се провалили, след като самата Бартоли е обявила, че ще партнира на Цонга.

Според изданието е доста възможно това нейно решение и одобрението на френската тенис асоциация да позволи на неактивен състезател да играе за "Хопман къп", може да доведе до напрежение във френския лагер от страна на други състезателки, които биха искали да заменят Бартоли.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини