Най-луксозните тенис кортове в САЩ



11-09-2013 12:35 | Станко Димов

Тенисът е много популярен спорт сред богаташите. В случай, че си нямат собствен тенис корт в имението си, те посещават луксозни тенис клубове.

Вижте 4 от най-луксозните тенис кортове в САЩ:

La Quinta Resort & Club — Ла Кинта, Калифорния

Самият Рафаел Надал похвали курорта, който прилича на оазис в пустинята. Намира се в подножието на планините Санта Роса. От 1926 година това в любимо място за почивка на холивудски звезди.

Тук има 41 басейна, а вилите приличат на испански хасиенди. В Ла Кинта тенисът е на почит и тук има 23 корта с различна настилка.

Тенис центърът е в самото сърце на комплекса, разположен сред цитрусови градини, близо до спа центъра и ресторантите.



Sea Island — Сий Алйлънд, Джорджия

Това е 5-звезден курортен комплекс. Отваря врати през 1928 година. Тук можете да вземате уроци от специфицирани инструктори по тенис и фитнес.



Pinehurst Resort — Пайнхърст, Северна Каролина


Това е чудесно място не само за почивка, но и за тенис или голф. Има 24 корта, много от които са отворени и през нощта. Тук са се провеждали много професионални състезания. Тенис клубът има 450 членове и по всяко време може да ви намерят партньор за мач, дори и за двойки.



Topnotch Resort and Spa — Стоу, Вермонт


Вермонт е известен повече с условията си за ски, но този курорт ще впечатли тенис феновете. Тук има 6 открити и 4 закрити корта. Можете да играете с професионален инструктор, като се наслаждавате на гледка към чудесните планини, а след това да релаксирате в спа центъра. 


Източник
: Profit.bg

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини