Ана Иванович получи „уайлд кард” за Турнира на шампионките



19-09-2013 12:14 | Станко Димов

Организаторите на Турнира на шампионките дадоха „уайлд кард” на Ана Иванович. Състезанието в „Арена Армеец” е от 29 октомври до 3 ноември 2013 година. Другата „уайлд кард” е за Цветана Пиронкова.
 
„Изборът ни беше труден, защото имаше много кандидатки за поканата за Турнира. Смятаме, че Ана заслужено получи „уайлд кард”, защото освен бивша номер едно в света е и двукратна победителка в този турнир”, коментира директорът на Турнира на шампионките Стефан Цветков.
 
Сръбската звезда не скри вълнението си от поканата.
 
„Наистина чакам с нетърпение да дойда в София. Аз се представям много добре на Турнира на шампионките и моята цел е да го спечеля за трети път. Била съм веднъж в България, но нямах възможността да опозная страната, така че при това идване задължително ще отделя време, за да разгледам града”, заяви 25-годишната Ана Иванович в специално изявление за официалния сайт на турнира.
 
Тенисистката от Белград оглави световната ранглиста на 9 юни 2008 година, а в момента е №16 в класацията на WTA. В кариерата си Иванович има 11 титли, след които е и тази от „Ролан Гарос” през 2008 година. Тя спечели Турнира на шампионките през 2010 и 2011 година, когато той се провеждаше в Бали.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини