Тенис шампиони посетиха Европарламента в Брюксел



22-09-2013 11:18

Шампиони по тенис посетиха Европейския парламент в Брюксел по покана на д-р Андрей Ковачев. Евродепутатът, който е и председател на българската делегация в групата на Европейската народна партия, посрещна част от най-добрите деца на България при момичетата и момчетата до 8 и до 10-годишна възраст.

Визитата е във връзка успешното представяне на тенисистите в престижния международен турнир в курорта Албена, като именно четвъртото му издание бе под егидата на евродепутата. Така усилията на водещите ни ракети в двете възрастови групи, освен с купи и медали, бяха възнаградени с незабравимо изживяване в столицата на Европа.

Групата, в която бяха включени Динко Динев (Черноморец-Бургас), Анастасия-Александра Николова (Тича-Варна), състезателките на Изида Марина Христова и Михаела Йорданова, родители и треньори, присъства на специална презентация, на която бяха представени евроинституциите, техните структури и начин на работа.

Тенис делегацията посети забележителностите на Брюксел и остана очарована от любезното домакинство на Ковачев и неговия екип.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини