Изабелла Шиникова водачка на основната схема в Албена



30-09-2013 14:03 | Станко Димов

Изабелла Шиникова е водачка на сингъл и при двойките в първото издание на международния турнир по тенис за жени Albena open. Надпреварата от календара на ITF се провежда в едноименния курортен комплекс и е с награден фонд 10 000 долара.

В първия кръг Шиникова ще има за съперничка квалификантка, отреди жребият. В другия край на основната схема е чехкинята Пернила Мендешова, която ще започне турнира с Ани Вангелова.

Поставената под №3 Борислава Ботушарова ще играе с румънката Камелия-Елена Христея. Четвърта по рангинг е българката Михаела Боев, състезаваща се за Белгия. Тя излиза в първия кръг срещу румънката Стефана Андрей.

В момента лошите метеорологични условия пречат за приключването на срещите от втория кръг на квалификациите. Има да се проведат три мача, като два от тях да се доиграят. Това най-вероятно ще стане в следобедните часове в спортната зала до хотел „Добруджа”.

Македонката Магдалена Стоилковска изтегли жребия при двойките. Поставените под №1 Изабелла Шиникова/Михаела Боев ще спорят с българо-румънския тандем Кристина Адамеску/Вивиан Златанова. №2 са състезаващите се за Турция сестри Хюлия и Лютфие Есен. Те ще излязат срещу сестрите от Молдова Алиса и Мелиса Мартинов.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини