Агентът на Шарапова се оплака от българските медии



19-10-2013 14:49 | Станко Димов

 „Новината” за бременността на Мария Шарапова се оказа абсолютна лъжа. Лично агентът на рускинята Макс Айзенбад се зае със задачата да внесе яснота по въпроса и да каже всъщност каква е истината.

„Мария не е бременна. Вече съм уморен от всички тези онлайн сайтове и журналисти, които дори не разбират какво говорят и пишат, които нямат никакви доказателства, но продължават да създават какви ли не новини. Честно казано това ми е доста противно”, коментира Айзендад.

В допълнение агентът се оплака от откровените лъжи, които се пишат за личния живот на Шарапова и призова журналистите да бъдат по-хуманни, особено когато става въпрос за личния живот.

„Преди да си измисли новина, нека всеки един журналист си представи, че този текст е за него. Че неговото име ще бъде навсякъде в следващите часове, при това свързано с невярна информация. Как ще се почувствате тогава?”, лаконично попита Айзенбад.

Иначе от няколко дни Мария Шарапова поднови леки тренировки, като се очаква да бъде напълно възстановена за началото на новия сезон. Иначе в момента Маша е в Стокхолм, където подкрепя гаджето си Григор Димитров, който участва в местния турнир If Stockholm Open.
 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини