Мария Кириленко в София: Тенисът ми осигури прекрасен живот



27-10-2013 19:05

Една от най-красивите и харесвани тенисистки Мария Кириленко вече е в София. Рускинята предстои да участва на започващия следващата седмица Турнир на шампионките.
 
Тя сподели, че ще направи всичко възможно да триумфира в надпреварата.

"Ще опитам да спечеля. Миналата година не успях да довърша турнира докрай, но този сезон ще опитам да се представя по-силно. Конкуренцията е сериозна и няма да ми бъде лесно," заяви Маша пред бТВ.

"Когато спечелиш турнир емоцията е невероятна. Засега имам само шест титли. Наистина обичам тениса, който ми подари наистина прекрасен живот. Имам възможност да пътувам по целия свят и срещнах наистина хубави хора.

"С мен тук е майка ми, която не пътува често с мен. Баща ми е мой треньор, но той не успя да пристигне, тъй като визата му е изтекла и не я подновихме навреме," допълни тя.

Кириленко разкри, че като малка далеч не е била толкова харесвана, тъй като е била по-пълна. Тогава тя споделя, че е била приятелка и с Мария Шарапова, но с времето двете вече не са близки.

"Като малка бях доста пълничка. Започнах първоначално с танци, а след това се прехвърлих към тениса. Баща ми е треньор и ме насочи в тази посока.

"В детството си бяхме приятелки с Мария Шарапова. Сега не сме толкова близки, тя живее в САЩ. Знам, че Мария е заедно с Григор Димитров. Дали ще се оженят? Това зависи от мъжа в една връзка."

Кириленко сподели, че продължава да е заедно с популярния хокеист Александър Овечкин. Тя обаче не отговори на водещия Росен Петров "дали работят за бебе" и определи въпроса като неуместен. "С моя приятел Алекс Овечкин се запознахме на корта, когато играех с Надя Петрова на тренировка на US Open. Първите му думи бяха "това е моята съдба"."

"Мечтата ми? Да стана майка!," каза в заключение Кириленко.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини