Иванович пред Tennis24.bg: Надявам се да остана в София до неделя



28-10-2013 15:35 | Станко Димов

Ана Иванович попадна в една група с нашата Цветана Пиронкова на започващия във вторник Турнир на шампионките в София. Компания на двете балкански хубавици ще правят Елена Веснина и Саманта Стосър. Бившата №1 в света Иванович отдели време за журналисти след тегления днес жребий. Сред представителите на медиите имаше и екип на Tennis24.bg.Ето какво каза сръбкинята пред нашата медия. 

„През последните няколко месеца се представям добре. Започнах да играя по-постоянно, направих няколко промени в тима си и те дадоха резултат. Сега вече с мен пътува и фитнес-треньор, което е от огромно значение. Очаквам с нетърпение следващия сезон и усещам, че той ще бъде успешен. Моята голяма цел е завръщане в Топ 10. Била съм там, знам какво е и как трябва да се представям, за да се върна там. Готова съм да предприема това предизвикателство”, започна Иванович.

„Надявам се да подобря и представянето си в турнирите от Големия шлем. Там обаче ти трябва и късмет, особено при жребия. През последната година аз нямах особен късмет с жребия, редовно се падах със състезателки от Топ 5 в първи кръгове. Тези двубои се решават от малките неща, от няколко удара.

Цветана Пиронкова? Тя е много приятно момиче, с нея се познаваме от повече от 10 години. Засичали сме се по различни турнири още като деца и се радвам, че тя ще участва в София. Мисля, че това е добре и за самия турнир и за феновете, както и за нея разбира се.

Определено чувствам, че през последните няколко седмици играя по-добре. Очаквам да бъде тежък турнир, всеки един съперник е силен. Готова съм за това предизвикателство и се надявам, че ще остана тук до неделя. Коя е най-опасната съперничка? Трудно ми е да кажа, определено обаче настилката ще се хареса на Сам Стосър, която притежава отличен кик сервис”, коментира сръбкинята.

В заключение Иванович сподели, че се надява догодина Новак Джокович да се завърне на върна на ранглистата при мъжете.

ЕКИП НА TENNIS24.BG

ГАЛЕРИЯ ОТ ЖРЕБИЯ ВИЖТЕ ТУК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини