Иванович: Мога ли да запиша по-добра победа?!



Иванович: Мога ли да запиша по-добра победа?!
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
19-01-2014 13:21 | Станко Димов

Ана Иванович сътвори голямата сензация на Australian Open, след като отстрани световната №1 Серина Уилямс в IV кръг (осминафинал). При това сръбкинята стигна до успеха, наваксвайки сет пасив – 4:6, 6:3, 6:3.

„Вярвах, че мога да победя Серина. Започнах двубоя с нужната доза увереност. Определено направих някои неща по най-добрия начин и успях да я поставям под напрежение през целия двубой. Освен това физически успях да се съхраня на 100%”, коментира Иванович, която до този ден не беше спечелила и сет срещу Серина Уилямс.

„Беше трудно. Имаше моменти, в които всеки един удар можеше да обърне развоя на двубоя. Вярвах в моята игра и успявах да вземе превес, когато ми се откриваше възможност. Успях да прескоча четвърти кръг, а какъв по-добър начин да го направя от този?!”, каза сръбкинята.

Ана Иванович продължава да няма загуба от началото на годината. Тя спечели титлата в Окланд, където на финала победи сестрата на Серина – Винъс Уилямс.

„Разбира се, че се припомних и финала в Окланд. Там Винъс сервира много по-бързо отколкото днес Серина. Това ми даде увереност, че мога да се справя”, увери Иванович.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини