Министърът на спорта: Гришо прави много за България22-01-2014 12:37 | Станко Димов

Министърът на младежта и спорта Мариана Георгиева изпрати лични поздрави до тенисиста Григор Димитров за отличното му представяне в Откритото първенство на Австралия. Тя изтъкна, че част от заслугите за класирането му на четвъртфиналите се крият в добрия синхрон между Министерството на младежта и спорта и Българската федерация по тенис.

"За пореден път Григор Димитров показа на спортния свят, че мечтите стават реалност, когато човек е последователен и убедителен в своите намерения и работа", се казва в поздравлението на министър Георгиева, изпратено чрез президента на БФТ Стефан Цветков.

"Това, че имаме вече за пръв път български тенисист на четвъртфинал на турнир от Големия шлем, показа възможностите на Гришо и добрия синхрон между Министерството на младежта и спорта и Българската федерация по тенис. Като спортен министър съм горда с личности като него. Чрез спортната дипломация Гришо прави много за нашата страна.

За пореден път той доказа, че е избрал правилния начин на подготовка, точните хора в неговия щаб и резултатите са налице. Да затрудниш Рафа Надал и накрая великият испанец да признае, че късметът в този мач е бил на негова страна – какво по-голямо доказателство за възможностите на Гришата", завършва поздравлението на министър Мариана Георгиева.

_____
Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини