Вера Звонарьова: Имаше моменти, когато мислех и за отказване



09-02-2014 12:13

В началото на настоящия сезон Вера Звонарьова се завърна на корта след близо година и половина отсъствие. В този период бившата номер 2 имаше различни проблеми, а най-сериозният от тях бе свързан с проблем в дясното рамо.

"Чувствам, че подобрявам формата си с всеки изминал ден. Надявам се да продължа да прогресирам и да достигна нивото на игра, което съм си поставила за цел.

"След година и половина отсъствие и операция е много трудно да се завърна. Знаех, че няма да ми е лесно. С всички тези проблеми през годините усещам, че не съм достигнала максималното си ниво на представяне. Имаше моменти, в които дори мислех за отказване," признава рускинята.

Звонарьова обаче е мотивирана да се пребори с тези трудности. "Много мотивирана съм и ще дам всичко от себе си, за да се завърна сред най-добрите. Сега е необходимо да бъда разумна и да направя добре графика си за първата половина от сезона. Състоянието ми не позволява да играя твърде много мачове. При нова подобна контузия с кариерата ми ще е свършено," отчита още Звонарьова.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини