Григор Димитров се яви на матура, разочарова фенки



14-05-2010 14:31 | Николай Драгиев

Първата ракета на българския тенис хасковлията Григор Димитров се прибра в родния си град за малко. Това обаче не е свързано с почивка сред близки и приятели, а с неотложни ангажименти към образованието на младия талант. 

 

Днес той се яви на държавния зрелостен изпит по български език и литература в Спортното училище в Хасково. Григор пристигна в родното школо малко преди 8 часа и веднага бе обграден от фенки за автографи. Все пак те го освободиха навреме, за да влезе в залата за матурата.

 

На Гришо и останалите зрелостници се падна да пишат по одата "Левски" на Иван Вазов. Темата е формулирана като "Силата на словото".

 

В същото време в София, за матура се яви и друг роден национал - Цветан Михов.

 

Заради матурата Михов не играе на втория фючърс във Варна. „Учих доста, надявам се на висока оценка и по български, и на втората матура по английски език”, заяви за racketi.com тенисистът на ТК Левски, който дебютира за Davis Cup срещу Монако през март..

 

Докато е в Хасково Григор не пропусна и да потренира в новата покрита тенис зала на кортовете на Кенана. Той изпробва специалната настилка за първи път.

 

Haskovo.info




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини