Първите билети за Купа "Дейвис" в Атина са в български ръце



03-04-2014 10:31

Въпреки хаоса с продажбата на билети преди решителната среща за Купа "Дейвис" между отборите на Гърция и България, която ще се състои този уикенд, от петък до неделя в Атина българи успяха да се сдобият с първите билети.

Това постигнаха Вики и Димо Димитрови - нашите приятели във Facebook страницата на Българската федерация по тенис.

"Няма да ви занимавам с това, че тук е пълен хаос и всичко става в последния момент. Само ще кажа, че след точно 10 часа разправии, обикаляне от офисите им до кортовете и обратно (от Гръцката Тенис Федерация ->до клуба домакин на проявата и обратно - бел.ред.) билет НОМЕР 1, 2 и 3 са наше притежание."

"Надявам се да успеят повече хора да си вземат. Билетите са 800 и за съжаление повечето са разпределени още преди да ги напечатат."

Както вече ви информирахме домакините от Гръцката Тенис Федерация са разпределили предварително голяма част от възможните 800-900 места между членове на местните клубове.

Големият интерес към срещата между мъжките национални отбори на Гърция и България е предизвикан от решителния и характер, тъй като победеният отбор ще отпадне в трета, по-долна група.

Гръцките медии смятат българския отбор за фаворит. Гостуването на Григор Димитров в Атина пък е определяно като топ тенис събитието на годината в страната.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини