Шарапова инвестира в козметика



15-04-2014 08:25 | Станко Димов

Руската топтенисистка Мария Шарапова се впусна в нова бизнес инвестиция в козметичната индустрия, стана ясно тези дни. „188-сантиметровата дива печели над 29 милиона долара годишно, повече от всяка друга атлетка, освен това е гадже на сензацията на момента Григор Димитров, една от страстите й е да участва в бизнес-предизвикателства”, пише порталът „Флаштенис”.

Мария вече е съсобственик на американската фирма за лечебна козметика Супергууп, специализирана в продукти за кожата и блокиране на вредните соларни лъчи. Иновационните кремове опитват да предпазят от рак на кожата, болест от която страда един на всеки пет американци според Асоциацията на дерматолозите на САЩ.

Носителката на 4 титли от Големия Шлем ползвала козметиката от известно време, продукти на 6-годишната компания се продават онлайн, както и в магазини на Сефора и Нордстром.

Скоро на пазара излизат и новите разноцветни бонбонки от серията „Пова Пъркс” на другата фирма на Шарапова – „Шугарпова”, която за 2 години вече се продава в 25 страни. Така Мария ще подслади предстоящия празник за 27-ия си рожден ден на 19 април. 

Испанският тенис портал обръща специално внимание и на българската тенисистка Цвети Пиронкова с няколко нейни снимки от корици на списания и Уимбълдън 2010, където нашето момиче игра полуфинал. „Тази красива българска тенисистка и фотомодел, висока 180 см, започва да играе тенис на 4 годинки, любимият й филм е „Гладиатор”, пише интернет-страницата. 

Златка Замова

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини