Маша: Искам Гуинет Полтроу да играе мен във филм за живота ми



26-05-2014 12:45 | Станко Димов

Малко преди да започне участието си на "Ролан Гарос" в Париж, приятелката на Григор Димитров - Мария Шарапова, разкри някои любопитни подробности и съкровени свои тайни. Маша бе категорична в избора си на актриса, която би искала да изиграе нея във филм за живота й – Гуинет Полтроу.

"Гуйнет е страхотна актриса, а също така мисля, че е и много красива" – обясни избора си рускинята. Друга звезда от екрана – Одри Хепбърн, пък е мечтата на Шарапова за компания по време на вечеря: "Ако трябва да избера с кого бих вечеряла, то това е Одри – тя е абсолютният ми фаворит като стилна жена и е истинско вдъхновение за мен".

Маша си призна още, че е влюбена в Париж, особено в една част от града - Le Marais, където има страхотни бутикови магазини. Колкото до готварските й способности, Шарапова заяви, че не е корифей в кухнята, но може да приготви някои ястия, особено от любимата си руска кухня.

Като една от големите си тайни пък приятелката на Григор разкри, че винаги по време на караокe партитата в дома си избира тя и компанията й да пеят песента на Шер "Believe".

Единствената вещ, която Маша би спасила при пожар в къщата си, пък ще е телефонът й. "Може би ще прозвучи тъпо, но бих спасила телефона си. Той е моят дневник. Няма да знам нито какво да правя, нито къде трябва да отида, ако го изгубя" - каза бившата номер едно в света.

Източник: "7 дни спорт"

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини