Гришо: Резултатът е изключително разочароващ (видео)



27-05-2014 16:15 | Станко Димов

Григор Димитров не скри разочарованието си след загубата с 0:3 сета от Иво Карлович на старта на „Ролан Гарос”. Българинът отстъпи с 4:6, 5:7, 6:7 (4) след около два часа игра и напусна рано-рано турнира във френската столица.

„Никога не е лесно да играеш срещу Иво (Карлович). Разбира се, че загубата е изключително разочароваща за мен. Никога не е приятно, когато загубиш в първи кръг на турнир”, започна Гришо.

„Мисля, че имах добри шансове да се представя на ниво тук. През последните седмици показах добър тенис на тази настилка и не исках да бъда разочарован (на „Ролан Гарос”), но за жалост точно това се получи.

Днес просто не успях да намеря ритъма си. Не успях да се възползвам и от малкото възможности, които се откриха пред мен. Това определено е двубой, от който трябва да се поуча. Като цяло това беше един от онези дни, в които не можеш да контролираш нищо”, коментира Григор Димитров.

"Положителното е, че ще имам малко повече време за почивка преди новите предизвикателства," заключи видимо разстроеният Димитров. Пред Гришо сега предстоят близо 2 седмици почивка и подготовка за краткия сезон на трева. Българинът би трябвало да се завърне в игра на 9-и юни на турнира в Куинс Клъб, Лондон.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини