Ноле с нов успех, вече е с 33 поредни победи над французи (видео)



Ноле с нов успех, вече е с 33 поредни победи над французи (видео)
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
28-05-2014 17:35

Новак Джокович убедително се класира за трети кръг на Откритото първенство на Франция. Сърбинът надви 42-ия в света Жереми Шарди с 6:1, 6:4, 6:2 за само 90 минути игра.

Така той вече има 33 поредни победи само срещу французи. Последният играч, който го е побеждавал бе Микаел Лодра през ноември 2010-а

Както е известно през тази година Джокович ще опита да стане осмият състезател, който да оформи своя кариерен Голям шлем от титли. Единственият му липсващ трофей е тъкмо този в Париж.

"Показах много добра игра и усещам, че с течение на турнира тя се подобрява. Накарах го да прави много непредизвикани грешки и това ми позволи да спечеля в три сета," коментира Новак.

В следващата фаза Ноле ще играе с Марин Чилич. 25-ият поставен Чилич, който има вече две титли през годината, се наложи над Тобиас Камке с 6:3, 3:6, 6:3, 6:0, реализирайки 49 печеливши удари.

"Трябва да бъда още по-добър срещу Чилич. Откакто той работи с Горан Иванишевич се вижда прогреса му. Играе много, много, много по-добре," отчете сърбинът.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини