МакЕнроу преди Уимбълдън: Внимавайте за Григор и Раонич



19-06-2014 14:49 | Станко Димов

Джон МакЕнроу и Крис Евърт дадоха прогнозите си за започващия в понеделник Уимбълдън. И двамата са на мнение, че шампиони при мъжете и жените на „Ол Ингланд Клъб” ще станат съответно Новак Джокович и Серина Уилямс.

Според МакЕнроу, Григор Димитров и Милош Раонич са двамата, които могат да объркат сметките на големите, ако имат малко повече късмет.

„Това са двете момчета, които според мен могат да стигнат напред в турнира (от младите). От дълго време очакваме от тях да направят сериозно представяне в турнир от Шлема и те започват да оправдават очакванията ни. Ако те имат малко късмет и нещата се развият по техния път, то тогава определено могат да стигнат далеч в турнира”, убеден е МакЕнроу. Той също така сподели, че Анди Мъри няма шанс да защити трофея си.

Крис Евърт смята, че изненада при дамите може да поднесе Южени Бушар. „През последните 6 месеца Бушар показа много позитивни сигнали. Тя не се притеснява да играе срещу топ състезателките, не се притеснява да излезе на най-големите тенис арени в света. Отлично се справя с напрежението. Особено на „Ролан Гарос”, където почти бе победила Мария Шарапова. Южени обича да играе на трева. Тя обича да направи крачка напред в корта и да вземе топката рано. Има сила и мисля, че е скритият фаворит. Другите, които заслужават внимание са Петра Квитова, Сам Стосър и Симона Халеп”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини