Анди Мъри решава за Моресмо след Уимбълдън



Анди Мъри решава за Моресмо след Уимбълдън
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
21-06-2014 12:22 | Станко Димов

Анди Мъри ще започне защитата на титлата си от Уимбълдън идната седмица. От няколко дни насам британецът има нов треньор – французойката Амели Моресмо. Двамата ще работят в екип до края на турнира, след което ще обсъдят възможността дали ще продължат взаимното сътрудничество.

„Няма как да назначиш нов треньор и да очакваш резултатите да се водят след 5-6 дни. Глупаво е да се надяваш на нещо такова. Важното за мен е да усещам, че нещата, които опитваме на тренировки, са правилни за мен. Резултатите не са най-важното нещо. Може да отпадна в първи кръг на Уимбълдън, но това няма да означава, че Моресмо е виновна”, коментира Мъри.

„Дали ще продължим да работим заедно след Уимбълдън? Не знам, наистина не сме говорили на тази тема. Трябва да видим как ще се случат нещата, а и не се знае дали самата тя ще има желание да продължи да се занимава с треньорство”, каза още британецът.

Мъри попадна в една част на схемата с Новак Джокович, като двамата могат да се срещнат на полуфинал на „Ол Ингланд Клъб”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини