Григор: Усещам, че играя добре и съм по-постоянен (видео)



23-06-2014 23:29

Григор Димитров не скри, че в последно време усеща играта си на по-високо ниво. Именно на това той отдава силното си представяне на старта на Уимбълдън и убедителния успех с 3:0 сета над американеца Райън Харисън

"Чувствам се добре. Първите мачове на Уимбълдън никога не са лесни. В момента съм много уверен и вече гледам към следващия," коментира Гришо по повод убедителния си успех с 3:0 сета над Райън Харисън на старта в Лондон.

"В първите кръгове на турнир от Големия шлем има много странични неща, на които да обърнеш внимание. Прекрасно е обаче да стартирам по този начин. Важно е в началото да демонстрираш добра форма, харесва ми начинът, по който играя," каза още българинът.

Гришо не скри, че скорошният му триумф при подобни условия на турнира в Куинс му се е отразил добре. "Хубаво усещане е да спечелиш тази титла, но това не промени нищо друго. Оценявам случилото се. Имах седмица, за да се подготвя за Уимбълдън и всичко премина според планираното. С Роджър Рашид не сме правили нещо по-специално, действахме както обикновено при подготовката."

Димитров изрази увереност и в силното си представяне занапред.

"В момента играя по-качествен тенис, с по-добър избор на удари. Печеля повече мачове и съм по-постоянен като цяло," обобщи Григор като още коментира, че не познава добре следващия си съперник Люк Савил, който в момента е 236-и в ранглистата.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини