Анди Мъри призна превъзходството на Григор



02-07-2014 18:09

Анди Мъри призна превъзходството на Григор Димитров в четвъртфиналите на Уимбълдън. Шотландецът не скри, че не се е чувствал в оптимална форма по време на битката.

"Много разочарован съм от начина, по който започнах мача. Това му даде увереност още от самото начало. Не е лесно, когато изоставаш с 0:2. Денят не бе добър за мен.

"Чувствах се добре на загрявката, но след това играх лошо. Не демонстрирах нужното ниво. Имах достатъчно време да обърна, но не се възползвах от възможността си във втория сет.

"Той игра солидно. Грешеше малко и пласираше добре ретурите. Всички показатели са в негова полза. Иска ми се да се бях представил по-силно. Младите играчи стават все по-добри," анализира Мъри, който е добър приятел с Гришо.

Мъри си пожела бързо да се върне в най-добра форма оттук нататък. "Да спечелиш в две поредни години особено пък турнир като Уимбълдън е невероятно трудно. Предстои ми много работа."

Анди отчете, че е доволен от работата си с неговия треньор в лицето на Амели Моресмо, но двамата тепърва ще преценят дали да продължат съвместната си дейност.

ГАЛЕРИЯ ОТ ТРИУМФА НА ГРИШО!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини