Тото Грозданов на четвъртфинал в Пловдив



03-07-2014 12:13 | Анди Мъри

Вторият поставен Тихомир Грозданов се класира за четвъртфиналите на международния турнир за мъже в Пловдив, който е с награден фонд 10 000 долара.

Националът за Купа "Дейвис" Грозданов победи с 6:0, 6:4 германеца Андреас Мийс на централния корт на ТК "Локомотив". В целия двубой 27-годишният българин не даде на съперника нито една точка за пробив.

За достигането до тази фаза Тихомир Грозданов получава две точки за световната ранглиста. Следващият съперник на варненеца ще бъде определен в двубоя между №7 в схемата Каталин Гард, който представя Съединените щати, и Петер Голдщайнер от Австрия.

Другият българин, който достигна до осминафиналите, Пламен Милушев отстъпи с 2:6, 2:6 на четвъртия поставен Хуан-Карлос Саес.

По-късно днес ще се изиграят и полуфиналите на двойки, в които има и българско участие. Динко Халачев и Васко Младенов се изправят срещу Алберт Алкарас (Испания) и Георги Малишев (Русия). Данаил Търпов и руснака Михаил Халдеев ще играят срещу чилийците Саес и Гийермо Ривера-Арангис.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини