Специално посрещане за Южени в Канада, тя тъжи за Федерер



07-07-2014 17:44

Множество почитатели посрещнаха Южени Бушар при завръщането й в Монреал, след като достигна до финал на Уимбълдън. Независимо, че отстъпи в битката за титлата на Петра Квитова, Бушар впечатли с изявите си и си спечели множество нови фенове по цял свят.

През настоящата година Бушар демонстрира изключително ниво като игра полуфинал и на предходните два турнири от Големия шлем - Откритите първенства на Франция и Австралия.

Самата Бушар сподели, че по време на полета си живо се е интересувала от случващото се в мъжкия финал като нейният фаворит е бил Роджър Федерер. "Непрекъснато проверявах как върви резултатът по време на полета... поздравления за Новак! Изключително тъжна съм заради Роджър," заяви тя.

Иначе Бушар призна, че й предстоят няколко дни пълна почивка в родината. Тя изрази увереност в положителната тенденция в представянето си и се надява това да продължи.

"Много мотивирана съм да спечеля титла от Големия шлем. Това е мечтата ми. Усещам, че правя стъпки в правилната посока. Този сезон съм близо във всеки един турнир, така че гледам напред," заяви тя.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини