Завърши вторият BS Free Open турнир на ТК "Левски-София"



14-07-2014 14:41

Качествен тенис и оспорвани мачове – така може да се опише вторият BS Free Open - турнир по единично за мъже от календара на КАИ НТЛ. Турнирът се проведе на 12 и 13 юли на кортовете на ТК„Левски-София“ в Борисовата градина.

Победител при мъжете в група "18-35" стана Найден Жеков, след като на финала той победи Витан Витанов с 9:7. Пламен Божков спечели при мъжете "35+". На финала той отстрани Даниел Желев от Стара Загора, с резултат 9:3.

Първата си титла от лигата спечели Красимир Минтов (45+) от Казанлък. Минтов победи Николай Илиев с крайното 9:4. Иван Запрянов е новия-стар шампион при мъжете 55+. След страхотен обрат от 1:6, той победи Христо Ангелов с крайното 9:7.

В престижната Мастърс група, Даниел Шопов продължава победния си ход. Нова титла за него след трудна победа над намиращият се в страхотна форма Ивайло Стоянов от Самоков – краен резултат 9:7.

По време на турнира, участниците имаха възможност да тестват новите модели ракети на HEAD и да загреят с машината за подаване на топки Spinfire2.

Следващият турнир от КАИ НТЛ е за двойки (двойки мъже и смесени двойки) и ще се проведе на 26 и 27 юли във Варна, на кортовете на ТК “Черно море – Елит“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини