Енен ще се справи с Ана Иванович



07-01-2010 19:38 | Станко Димов

Предложенията на екипа на Tennis24.bg за 8 януари:


Гаел Монфис - Радек Щепанек, Бризбейн, полуфинал, 1.80

Очертава се много труден за предвиждане мач, но нашите симпатии са за Гаел Монфис. Ако физически той е в добра форма, би трябвало да спечели срещата. Двамата са играли досега общо четири пъти. В три от случаите печели Монфи, а в последния чехът, но заради отказаване на Гаел. От друга страна Щепанек няма загуба на този турнир и освен това защитава титлата си от миналата година. Залог на повече геймове също изглежда логичен.

Ана Иванович - Жюстин Енен, Бризбейн, полуфинал, 1.40

При всички положения белгийката е категоричен фаворит. Тя показа добра игра в първите си три мача, макар да не е навлязла още в игрови ритъм. Това постепенно се случва и Иванович няма сили да я спре точно в подножието на финала. Освен всичко Енен води с 4:0 победи в историята на мачовете между двете. Иначе на турнира в австралийския град, изглежда неизбежен сблъсъкът на финал между двете белгийки - Енен и Клайстърс, тъй като Ким няма да има проблеми с Андрея Петкович в другия мач от програмата.

Флавия Пенета - Франческа Скиавоне, полуфинал, 2.5 - 3.0


Този мач го препоръчваме повече за търсачите на по-големи коефиценти и евентуално в система. Пенета има предимството на букмейкърите, но двубоят ще бъде много труден за нея според нас. Двете със Скиавоне се познават отлично през годините и изходът на мача ще зависи от тактическото надхитряне между тях. Именно затова ви предлагаме да рискувате с този мач, тъй като ставката за Скиавоне си струва.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини