Преди двубоя с Димитров: Андерсън се прицели в Топ 10



08-08-2014 00:44 | Станко Димов

Кевин Андерсън надви с 2:0 сета Стан Вавринка и се класира за четвъртфинал на „Мастърс 1000” турнира в Торонто. Следващият съперник пред състезателя от Южна Африка ще бъде нашия Григор Димитров, който в същото време имаше доста труден двубой с Томи Робредо. Какво си пожелава Андерсън и какво очаква от дуела с Димитров – вижте в следващите редове.

„В подобни двубои е от изключително значение как ще започнеш срещата. Мисля, че днес аз се справих на отлично ниво. През последните години натрупах доста опит срещу състезатели от Топ 10 и това ми помогна, знаех какво да очаквам.

Най-голямата ми цел през сезона е да покажа постоянство е моята игра. Мисля, че това е нещото, което ще ми помогне да вървя напред. Полагам големи усилия и резултатите го показват. Разбира се, от съществено значение е да бъда здрав и да мога да се подготвям пълноценно. Ако трябва да назова конкретна цел – място в Топ 10.

Сега ми предстои четвъртфинал в Монреал, това не ми се случва всеки ден. Разбира се ще се опитам да се подготвя максимално добре. Наясно съм, че ме очаква труден мач (срещу Григор Димитров)”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини