Бушар: Винаги съм била уверена в себе си



24-08-2014 22:49 | Калин Дацов

Една от най-силно представящите се състезателки през настоящия сезон Южени Бушар сподели, че е не е притеснена от някои слаби резултати напоследък. 20-годишната канадка достигна през настоящия сезон до полуфиналите на Australian Open, "Ролан Гарос" и игра финал на Уимбълдън.

"Винаги съм била уверена в себе си. Във всичко, което правя. Винаги съм се стремяла да бъда перфекционист и да върша нещата по най-добрия начин. Независимо дали става въпрос за тест по математика, или участвам в игра със семейството ми. Винаги съм искала да спечеля и да бъда най-добра. Това продължи и на тенис корта," разкрива Южени.

"Горда съм с изкачването си в ранглистата за толкова кратко време. Мечтала съм за това, но приемам това като една стъпка от пътя ми," обяснява още тя по повод изкачването си в класацията.

Бушар, която ще стартира US Open срещу Олга Говорцова до момента има само едно участие в турнира. Тя не е притеснена от някои не дотам убедителни резултати напоследък. "Няма рецепта затова как да си гарантираш победи в турнир от Големия шлем. Искаше ми се на последните турнири да изиграя повече мачове, но не успях."

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини