Шарапова иска МакЕнроу пред Гришо за партньор на корта



26-08-2014 01:05 | Калин Дацов

Мария Шарапова разкри, че би играла в турнир от Големия шлем на смесени двойки единствено с легендарния Джон МакЕнроу, пише "Стандарт".

„Бих играла смесени двойки само с Джон МакЕнроу. Можете ли да го върнете на терена, за да играе с мен", запита Маша на пресконференция в САЩ преди началото на последния турнир от Големия шлем за годината US Open.

Рускинята изненадващо реши да отговори шеговито на поредния журналистически въпрос дали би излязла на корта в тандем с Григор Димитров за мач на двойки. Преди тя отклоняваше питанията с думите, че с удоволствие ще си партнира с хасковлията, но не и на двубой от Големия шлем.

При положение, че се намира в САЩ, съвсем нормално Шарапова спомена една от големите американски легенди в тениса. Дипломатичното й отношение по темата обаче бе достатъчно, за да провокира медиите да спекулират с връзката й с Григор.

„МакЕнроу би изкарал лудата ми страна. Не знам как изглежда тя, може да стане страшно. Не съм сигурна ли би се съгласил, но двамата ще се справим добре като партньори", каза още Маша.

Евентуалният тандем между нея и Гришо е на път да се превърне в поредна неосъществена мечта на журналистите относно смесените двойки, след като преди години Роджър Федерер и Мартина Хингис така и не успяха да си партнират на корта.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини