Вижте какво каза Матс Виландер за победата на Гришо



29-08-2014 22:41 | Станко Димов

Григор Димитров записа изключително изразителна победа с 6:1, 6:2, 6:2 над Дуди Села и достигна до трети кръг на US Open. Анализаторът на „Евроспорт” Матс Виландер не скри похвали към българина и сподели, че Гришо ще отговори подобаващо на всички критики към него в последните години.

„Когато сервираш добре и успееш да стигнеш до ранен пробив в мача, това ти помага много нещата да се развият добре за теб. Той (Григор Димитров) е на път да заглуши всички критики, които имаше към него в миналото. В началото на годината в Австралия бе много близо до това да изхвърли Надал. Нещата се развиват добре за него”, коментира Матс Виландер.

„В началото на годината той си постави за цел да участва на финалния турнир в Лондон и към момента се движи в правилната посока”, добави от своя страна водещата на импровизираното студио Барбара Шет.

В следващата фаза Гришо ще се изправи срещу 56-ия в света Давид Гофен от Белгия. Българинът е спечелил убедително и трите двубоя с този съперник, които са били през 2010-а в турнири от категорията "Фючърс" и "Чалънджър".

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини