Вожняцки: След раздялата ми бе много трудно



10-09-2014 19:14

Каролина Вожняцки призна, че й е било много трудно отново да се завърне на топ ниво и да преодолее трудностите, които я съпътстваха в личния живот. Датчанката бе на път да се венчае за популярния голфър Рори Макилрой, който обаче развали годежа им.

Вожняцки обаче демонстрира, че отново се връща към най-добрата си игра, достигайки до финал на Откритото първенство на САЩ.

"Беше наистина трудно. Още в самото начало той направи връзката ни обществено достояние и аз нямах особен избор. Сега обаче аз съм много щастлива и в позиция, в която не съм била от много време. Хубави неща ми се случиха напоследък," коментира Вожняцки по повод ситуацията с Макилрой, но и с оглед отличното й представяне на US Open.

Както е известно ирландецът прекрати отношенията си с Вожняцки независимо, че двамата дори бяха разпратили сватбени покани до техните близки. "Това е част от живота ми. Трудно е, но така се учиш да преодоляваш трудностите. Научих много за себе си, за връзките. Трябва да приемеш живота и това, което ти предлага като част от пътя ти и да не смяташ, че има неща, с които да не можеш да се справиш. Мисля, че успях да продължа напред," заяви бившата номер 1.

Вожняцки не крие, че е много трудно да имаш личен живот, когато си спортист на толкова високо ниво. Тя обаче е убедена, че трябва да намериш точния баланс между двете, за да си щастлив и да реализираш по-добри резултати в дейността си.

Но какво търси тя в един мъж? "Да бъде честен. Това е най-важно. Да ми бъде забавно с него, да не е твърде сериозен. Предпочитам по-високите мъже, за да мога да нося токчета."

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини