Федерер изпрати дар за деца от Ямбол



15-10-2014 01:29

Номерирана чаша на Арнолд Шварценегер от времето, когато е бил губернатор на Калифорния, ще бъде представена на търг в близките дни. Терминаторът е подарил уникалния експонат на своя приятел, голямата звезда на родното цирково изкуство Енчо Керязов при гостуването на българина на фестивала "Арнолд класик" в САЩ.

За участие в наддаването, средствата от което ще бъдат предоставени на талантливи деца от Ямбол, бившият номер едно в тениса Роджър Федерер пък е дарил подписана от него фланелка, с която е играл финален двубой с Дубай.

Още много ценни предмети ще има на аукциона, но засега организаторите ги пазят в тайна. Успяхме да научим само че дъщерята на Чарли Чаплин - Жералдин, също е обещала да изпрати своя вещ, за която ще има наддаване.

Дамата не крие, че се увлича по български емоции, откакто си падна по филма "Кецове" на фестивала в Москва. Там дори се снима с гуменки, прегърнала Валери Йорданов и компания.

За четвърти път фондация "Енчо Керязов" ще връчи наградите на млади таланти от Ямбол, показали високи постижения в областта на спорта, изкуството, образованието. Това ще стане на тържествен гала-спектакъл на 28 януари 2015 година от 18,30 часа в зала "Диана" в Ямбол. Билети за уникалното шоу, в което са дали съгласието си да участват едни от най-добрите циркови артисти в света, вече се продават на Тикетпро.

Самият Енчо Керязов твърди, че толкова звезди на манежа не са се събирали на едно място никога в България. "С тази акция искам да се отблагодаря на родния си град, от който съм тръгнал, за да реализирам мечтите си", казва големият артист.

Четвъртата церемония по раздаването на наградите на фондация "Енчо Керязов" се провежда под патронажа на Магърдич Халваджиян и със съдействието на кмета на Ямбол инженер Георги Славов.

Исак Гозес, в. "Стандарт"

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини