След 12 години връзка: Курникова и Енрике се разделиха



15-10-2014 18:13 | Станко Димов

Бившата руска тенисистка Анна Курникова се е разделила с дългогодишния си приятел и съпруг Енрике Иглесиас. Новината бе потвърдена от популярния поп-изпълнител. Двамата бяха двойка в продължение на 12 години. 

Многократно в медиите се появяваше информация, че през годините двамата са сключили брак, но потвърждение от двойката за това нямаше. Връзката им започва през 2001 година по време на заснемането на музикален видеоклип.

За разрива в отношенията им испанецът съобщи след един от концертите си в Лос Анджелис, което предизвика сериозно недоумение у феновете му и представителите на медиите. Причината бе, че както Енрике, така и Анна избягват да разкриват подробности за съвместния си живот.

"Разведен съм. Разведох се преди три дни, сега чувате това за първи път. Говоря сериозно. Не се шегувам. Просто исках да съобщя на вас това ексклузивно. Не се смейте", каза Иглесиас. Певецът се е шегувал многократно на тема раздяла с руската красавица, но по-късно двамата се появяваха заедно на различни места и опровергаваха това.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини