Бащата на Петкович: Възможно е да пропуснем София



19-10-2014 13:47 | Станко Димов

Участието на Андреа Петкович в Турнира на шампионките в София е под сериозна въпросителна. Тенисистката има както здравословни, така и лични проблеми, заради които в момента не може да излезе на корта.

„Тя има проблеми с китката и не се чувства добре. В сравнение с проблемите, които има в личния си живот извън тениса, травмата на китката изобщо не е сериозна”, коментира бащата на тенисистката.

„Много е вероятно дъщеря ми да пропусне турнира в София. На този етап не мога да дам и гаранции, че ще играе и във финала за „Фед Къп” срещу Чехия”, разкри още бащата на Петкович.

За последно Петкович участва на турнира в зала в Люксембург. След отпадането си там германката сподели следното: „В момента не се чувствам добре, както физически, така и психически. Не съм в състояние да играя тенис”.

Турнирът на шампионките в София започва на 28-и октомври. Петкович си подпечата билета за българската столица с триумфа на турнира в Бад Гащайн. Ще участва ли Петкович в София предстои да разберем в следващите дни. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини