Бушар стана най-успешната канадка в историята



Бушар стана най-успешната канадка в историята
Свързани играчи
Тагове
20-10-2014 16:03

От тази седмица Южени Бушар се изкачи до 5-о място в световната ранглиста на WTA. Така тя стана първата канадка достигала до позиция сред петте най-добри състезателки на планетата.

През тази седмица Южени за първи път ще участва и на финалния турнир на най-добрите осем състезателки през годината.

"Много специално да е бъда сред най-добрите състезателки през годината. Горда съм с постиженията си през годината," споделя Бушар, която в първия си мач в Сингапур ще се изправи днес срещу Симона Халеп.

"Ще изляза в мачовете си тази седмица без очаквания. Просто съм щастлива да бъда част от тях. Ще се опитам да играя добър тенис и каквото стане. Да играя срещу Серина Уилямс е голяма възможност за мен, учила съм се от нея и това какво правят големите на корта. Ще опитам да покажа моята игра и ще видим как ще се справя срещу най-добрата състезателка в света," заяви Бушар преди мачовете си от груповата фаза.

"През годината имах добри резултати, но и спадове. Тенисът е точно като живота - на приливи и отливи. Научих, че трябва бързо да се съвземеш и да се върнеш към най-добрата си форма. Установих, че някои от най-лошите ми резултати бяха именно след силни турнири. Нужно е да бъда постоянна и да намеря точния баланс. Така ще успея да демонстрирам най-добрия си тенис," допълва Южени.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини