Шампионката от "Ролан Гарос" се съблече (снимки)



10-06-2010 11:45 | Николай Драгиев

Решителна, можеща, мощна и ... невероятно секси. Това е Франческа Скиавоне, която влезе в историята на тениса като първия италиански победител на "Ролан Гарос". Модното сисание Ки" увековечи Франческа със снимки, които показват нейната женствена страна, агресивна сексуалност, оформени мускули и устремени очи.

 

"В началото тя беше малко затворена, разказва фотографът Роберто Роко, който е автор на тези зашеметяващи кадри. – След това обаче се отпусна."

Поведението на Скиавоне не е изненада за почитателите й, тъй като за разлика от много от своите колежки, които извън корта често влизат в ролята на топмодели, тя винаги е била само и единствено тенисистка. Никакви ревюта, никакви разголени фотосесии.

Пред обектива на "Ки" обаче дребничката, мускулеста, агресивна и малко дива италианка демонстрира много сексапил и чувственост. А какво ще прави със заработените в Париж 1,5 милиона евро? Франческа вече има план – ще купи къща на своите родители и чифт дънки за себе си. Междувременно тя се подготвя за "Уимбълдън.

Спортал.бг




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини