ВИДЕО: Григор с класация за най-добрите си удари



29-10-2014 14:45

Пред официалния сайт на АТР Григор Димитров направи своя лична класация за най-добрите си изпълнения до момента. Без съмнения българинът и през тази година без сред играчите реализирали най-любопитни трикови отигравания въобще в световния елит.

Вижте личната подредба на Григор:

- срещу Мъри в Акапулко: "Винаги, когато играя с Анди се налага и двамата да показваме най-доброто, на което сме способни. В тази точка можем да видим много неща, тя бе наистина важен момент от конкретния мач. Опитвах се да се върна в него. Знаех, че играя добре и определено се позабавлявахме."




- срещу Джокович в Пекин: "Рядко се отдава възможност да направиш удар като този. Особено с една ръка, отскачайки. Това определено е едно от най-добрите ми изпълнения досега."




- срещу Копил в Мадрид: "Копил играеше изумително тогава, показа невероятен тенис. Знаех, че трябва да покажа нещо различно по време на мача. Това определено е сред точките, които определиха развитието на сета. Забавно бе да участвам в този мач."



- срещу Бердих в Рим: "Много е приятно да стигнеш до мачбол по такъв начин. Обичам да гледам подобни моменти отново и отново."

; target="_blank">ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!

- срещу Сок в Стокхолм: "Понякога дори Роджър и баща ми, когато тренираме и сме в труден момент, ми казват да престана с тези удари. След мачовете, когато им кажа, че не са били прави, те не са много щастливи, но се забавляваме. Да реализирам две поредни такива е още по-специално, макар да не го очаквах. Освен това и реакцията на Джак беше много готина."

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини