Пакост или лакомство?



01-11-2014 12:35 | Гарбине Мугуруса

Дали блогът на WTA носи късмет? Гарбине Мугуруса, която е блогърът на Асоциацията в София, е единствената тенисистка с 3 победи в групата си на Garanti Koza WTA Tournament of Champions. Ето какво написа тя след третия си успех снощи...
 
Здравейте!
 
Най-сетне съм на полуфинал след три тежки мача в групата. Доволна съм, че успях да ги спечеля и че играх добре. Мислех да се появя на корта срещу Корне с маска заради Хелоуин, но реших, че може би не е правилното решение...!
 
Моят враг "Ястробово око" беше по-мил с мен. Мисля, че до края на турнира ще изградим едно хубаво приятелство с него, което се надавям да продължи през целия сезон 2015.
 
Сутринта закусик омлет с шунка и сирене и изпих две еспресо. След това се върнах в хотелската ми стая и си поръчах два чифта обувки по интернет. Това е чудесно решение, когато скуката те налегне.
 
След това бях при моя физиотерапевт, за да съм готова за събота. Впрочем, след всеки мач пия шоколадов шейк от фризера до съблекалните. Той е най-вкусният, който съм опитвала някога - не мога да устоя на нещата, които харесвам.
 
Пакост или лакомство!
 
Гарбине

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини