Мъри: Не всичко е приключило10-11-2014 14:41

Анди Мъри смята, че все още има шансове да продължи напред в Лондон, независимо че загуби на старта на група "В" срещу Кей Нишикори. Във вторник на шотландеца предстои да играе срещу Милош Раонич.

"По-трудно е да се класираш, след като си загубил първия мач. Очевидно е. Но за разлика от останалите състезания, тук все още имаш шанс. Навсякъде другаде всичко щеше да е приключило. Трябва да забравиш днешния ден и да мислиш за утре като се надяваш да играеш по-добре.

"Сега ми трябват две победи, ако искам да продължа. Това ще бъде трудно, тъй като Милош имаше фантастична седмица в Париж, а Роджър винаги играе добре в това състезание. Очевидно е, че трябва да играя по-добре, ако искам да продължа," заяви Мъри.

Той похвали и Нишикори като сподели, че винаги го е смятал за много талантлив, но в момента японецът играе и с повишена увереност, която води до успехите му.

"След "Ролан Гарос" смятам, че играх добре в повечето турнири. Бях постоянен, с добри резултати. Но, за да биеш най-добрите играчи, трябва да си на топ ниво или поне близо до него. В началото на годината ми бе трудно, защото претърпях операция. Сигурен съм, че догодина ще се справя по-добре," коментира още Мъри.

_____
Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини