Пиронкова ще се присъедини към HEAD Rock Party



17-11-2014 12:02

Цветана Пиронкова и младите ски надежди Алберт Попов и Камен Златков се присъединяват към звездните скиори Дидие Кюш и Марко Бюхел и хърватската тенис легенда Иван Любичич за мащабния спектакъл HEAD Rock Party.

Събитието ще отбележи 20 годишнината на HEAD в България с голямо шоу с вход свободен от 17,00 часа на 29 ноември (събота) на Паметник на съветската армия в София. Гвоздеят в програмата на събитието ще бъде спортен спектакъл с участието на световните и български звезди на тениса и ските.

Към досега обявените имена - популярните скиори Дидие Кюш и Марко Бюхел и бившият играч от Топ 5 Иван Любичич, ще се присъединят и някои от най-добрите български тенисисти и скиори. Сред тях ще бъде и най-успешната българска тенисистка Цветана Пиронкова.

Във Facebook страницата на събитието всеки може да запише и лично послание към любимата си звезда или да посочи любимо рок парче, което да чуе на живо. Най-добрите обръщения към спортистите ще бъдат излъчени по време на събитието, а най-харесваните парчета ще бъдат изсвирени от група на живо.

Водещият световен производител на спортно оборудване и облекло организира събитието по повод 20-тата си годишнина на българския пазар и кани някои от най-известните световни звезди, които имат дългогодишно партньорство с бранда. Oфициален дистрибутор на HEAD за България е “Мирас-Кръстеви” ООД – вносител на над 8 водещи марки за спортна екипировка. За събитието на паметника на Съветската армия на 29 ноември от 17 часа те готвят игри, безплатен рок концерт и напитки от изба Logodaj и Coca Cola. Вход свободен.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини