Историята на Ким и Анди (видео)



27-11-2014 00:11

В сряда стана ясно, че Анди Мъри е предложил на своята любима Ким Сиърс и двамата предстои да се венчаят. Засега няма повече подробности затова кога ще бъде сватбата.

Ким и Анди са заедно повече от девет години. Те се срещат за първи път по време на US Open 2005. Баща на Ким е популярният в тенис средите треньор Найджъл Сиърс. За връзката им започва да се говори, след като Мъри печели първата си титла през 2006-а в Сан Хосе и прекосява целия корт, за да целуне любимата си(можете да видите това във видеото).

За разлика от повечето момичета в нейната позиция обвързани с популярни спортисти, Ким не обича светлините на прожекторите и се опитва да се съсредоточи върху собствената си кариера като актриса.

Иначе двамата живеят заедно още от 2010-а, макар че рядко успяват да са заедно в дома си в Съри, тъй като Мъри почти през цялата година е на път. "Хубаво е, че нейният баща е тенис треньор и пътува често. Разбира спорта добре, тъй като той е бил далеч от нея още от ранните й години. Тя знае какво е да имаш връзка от дистанция и нещата се получават добре," споделя Мъри.

"Аз съм щастливец. Знам, че Ким не е с мен заради известността. Когато се запознахме играех квалификации на турнирите," добавя той.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини