Ноле иска да види и Мъри като татко



09-12-2014 19:07

Новак Джокович сподели, че не очаква бащинството да повлияе на представянето му на корта през 2015-а година. Той дори смята, че това може само да бъде от полза на един тенисист.

"Надявам се, че това няма да ми отнема много време и да влияе на представянето ми. Определено се чувствам по-различно, след като станах баща през октомври, но що се отнася до тениса нищо на практика не се е променило.

"Продължавам да работя със същия екип, при същите методи, със същата мотивация и амбиции. Ще продължа да работя здраво и да бъда мотивиран. Сега имам още някой, за когото да го правя," заяви Ноле.

Сърбинът поздрави своя добър приятел и колега Анди Мъри, който се сгоди за приятелката си Ким Сиърс. "Това може само да му се отрази позитивно. Желая им всичко най-хубаво, познавам ги двамата с Ким от много години. Прекрасно е, че след толкова време направиха тази следваща стъпка.

"Сега очакваме от тях да имат и дете, така че догодина да сме едно голямо, задружно семейство," коментира още Ноле.

В същото време Джокович призна, че е доволен от партньорството си с Борис Бекер, което ще продължи и през 2015-а. "Смятам, че съвместната ни работа върви в правилната посока. В началото не беше лесно, тъй като всеки си има своя индивидуалност и навици - как работим, как мислим и разбираме живота, а и тениса като цяло. Той е легенда в спорта, голям шампион и бивш номер 1. Помогна ми много в психологически план. Спечелихме заедно много титли и с нетърпение очакваме следващия сезон."

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини