Серина завъртя интрига около Григор Димитров



15-01-2015 12:46 | Станко Димов

Серина Уилямс успя да направи интрига около Григор Димитров само няколко дни преди началото на първия за годината турнир от Големия шлем Australian Open. Американската тенисистка пусна съобщение в „Туитър”, от което се разбира, че се е срещнала с българина и дори му е взела чантата за тенис погрешка.

„Григор Димитров, Боже мой, толкова съжалявам за чантата. Взех я, като си мислих, че е моята”, написа Уилямс в социалната мрежа. Реакциите от бесни фенове на Григор не закъсняха. „Дано си помислила, преди да пуснеш това съобщение”, „Какво ли ще каже за това Шарапова?”, са само две от многото реакции на шегата от страна на Уилямс.

Разбира се, има и хора, които приемат всичко това с усмивка. Специалисти по изявите на Шарапова в „Туитър” отбелязват, че приятелката на Григор Димитров дори няма да види това съобщение, защото рядко се застоява в социалната мрежа. Друг шегаджия пък предлага да се премери кръвното на Мария след откровената публикация на Серина.

Както е известно, през 2012 година хасковлията имаше кратка авантюра с по-малката от сестрите Уилямс, но я заряза заради красавицата Шарапова. Разочарована и силно наранена, тогава Серина заяви, че Григор е „мъж с ледено сърце”, а след това определи отношенията му с Мария като „скучни”.

Рускинята не закъсня с отговора и посъветва американката да си гледа своя живот и приятел, който имал две деца, но се развеждал заради нея (б.р. става въпрос за бившия треньор на Гришо Патрик Муратоглу).

Източник: „7 дни спорт”

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини