Федерер, Надал, Родик, Джокович и ко за мача Иснър - Маю



24-06-2010 04:24 | Николай Драгиев

Мнението на някои от звездите на световния тенис за изумителния мач между Джон Иснър и Никола Маю:

 

Роджър Федерер:

 

"Не мисля, че системата е лоша. До два гейма разлика е добър вариант. За съжаление тези двамата ще бъдат доста уморени. Всеки случай направиха невероятен мач. От една страна ми се иска да съм на тяхно място, от друга не. Направо нямам думи. Джон едвам ходеше, но успя да вкара толкова добри сервиси. Не знам дали да плача или да се смея. Чух че Маю е имал само 3 точки за пробив за целия мач. Та това е нечувано. Все пак те са играли 9 часа. Няма такова сервиране. Това просто е удивително."

 

Световният номер 1 Рафа Надал, който е възможно да срещне един от двамата на осминафиналите, пък написа в официалния си фейсбук профил, че в момента гледа мача между двамата и не може да повярва на очите си какво се случва.

 

Новак Джокович:

 

"Какво да ви кажа. Изумен съм. Всичко тук говорят за този мач. Все пак е най-дългият въобще. Тези двамата имат невероятни сервиси. Не мога да си представя, че успяват да поддържат такова ниво на сервиране. Трябва да ги поздравим. Те вече са големите победители. Независимо кой спечели в доиграването. Ясно е, че който падне, ще е много разочарован. Да вземат да играят един тайбрек, когато стигнат по 60 равни," пошегува се Ноле.

 

Винъс Уилямс:

 

"Даже не знам какво да кажа. Това е невероятно. Надявам се Джон да спечели този маратон. Това си е повече от маратон."

 

Анди Родик:

 

"Наистина не мога да повярвам, че това се случва. Това НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ. Чудя се на тези не им ли се ходи до тоалетна. Включително и на съдиите..."

 

Светлана Кузнецова:

 

"Чудно ми е колко ли топки смениха по време на този мач."

 

Анди Мъри

 

"Ето защо тенисът е сред най-трудните спортове въобще. Такъв мач няма да видим скоро."

 

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини