Мария Шарапова започва с Урсула Радванска за "Фед Къп"



06-02-2015 15:21 | Любомир Тодоров

Беше изтеглен жребият за четвъртфиналите в Световната група на турнира "Фед Къп". В Краков се срещат съставите на Полша и Русия.

 

Двубоят се открива в събота с мача Агниешка Равданска - Светлана Кузнецова. Втората среща за деня е между световната №2 Мария Шарапова и по-малката сестра на Ага - Урсула Радванска.

 

В неделя ще се срещнат първите ракети Агниешка и Мария, както и Урсула с Кузнецова. Приятелката на Григор Димитров има баланс 11 победи и 2 загуби срещу осмата в света Радванска. За двойките капитанът на "Дружина полска" Томаш Викторович е избрал Клаудия Янс и Алисия Росолска, докато колегата му в "сборная" Анастасия Мискина е предпочела Анастасия Павлюченкова и Виталия Дяченко.

 

Финалистките от 2014 година от Германия приемат Австралия в Щутгарт. Ангелик Кербер и Ярмила Гайдошова откриват двубоя утре. След тях на корта излизат победителката от Турнира на шампионките в София Андреа Петкович и финалистката от България през 2013 г. Саманта Стосър.

 

В Генуа Италия посреща състава на Франция. Сара Ерани и Каролин Гарсия ще излезнат първи. Вторият сингъл в събота е Камила Джорджи - Ализе Корне.

 

Последният четвъртфинал в Монреал противопоставя шампионките от Чехия на Канада.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини