Сексапилът обедини спортовете



26-02-2015 17:05 | Станко Димов

Какво е общото между леката атлетика и ските? Състезателната писта не е единственият обединител. Ние намерихме и сексапил. Как ли?

Мис BGathletic.com 2014 Гала Чалъкова се оказа голям почитател на зимните спортове. На атлетическата писта 18-годишната спортистка се справя много по-добре, защото съвсем наскоро спечели сребърен медал на 400 м за девойки от националния шампионат в зала. Но пък й отива да бъде и скиорка. Тя напусна за малко атлетическия стадион, за да ви убеди, че леката атлетика, ските и красотата могат да бъдат на едно място. И успя – вижте сами в снимките, които направихме в навечерието на Световната купа по ски алпийски дисциплини за жени, на която Банско ще бъде домакин през уикенда.

Най-красивата атлетка за 2014 г. пристигна на снимачната площадка с атрактивния автомобил Renault Captur. Професионализмът на габровката по време на фотосесията, направена от SkiMagazine.bg и BGathletic.com, уверено я тласка към моделството. Чалъкова позира пред обектива на Николай Дончев в рамките на два часа при февруарските минусови температури в планината дори и без ски екипировка...

В навечерието на Световната купа по ски алпийски дисциплини за жени в Банско Мис BGathletic.com 2014 прие предизивкателството да бъде обединител между спортовете у нас. Едно със сигурност е ясно – красотата ще спаси не само света, но и спорта ни.

Сексапилната Чалъкова няма да може да се пусне по пистата „Жирардели” в Банско през уикенда, но това пък ще направят седем олимпийски шампионки в алпийските ски - Анна Фенингер (Австрия), Тина Мазе (Словения), Линдзи Вон (САЩ), Виктория Ребенсбург (Германия), Джулия Манкузо (САЩ), Доминик Гизин (Швейцария) и Андреа Фишбахер (Австрия).

ФОТОГАЛЕРИЯ със снимките от фотосесията - ТУК

Модел: Мис BGathletic.com 2014 Гала Чалъкова. Подробности за ски екипировката – ТУК; Във фотосесията e включен и модел на Renault Captur, предоставен от Еспас Ауто ООД.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини