Рафа без проблеми на полуфинал



Рафа без проблеми на полуфинал
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
28-02-2015 09:11 | Станко Димов

Водачът в схемата Рафаел Надал се класира за полуфиналите на Argentina Open, след като победи с категоричното 6:1, 6:1 Федерико Делбонис. Следващият съперник пред Рафа ще бъде Карлос Берлок, на когото испанецът води с 3:0 победи.

Световният №4 се възползва от 4 от 9-те точки за пробив, които се откриха пред него и се поздрави с успеха след 62 минути игра.

Берлок пък достигна до полуфиналите, след като по-рано през вечерта се наложи с 6:1, 6:3 над Блаж Рола. 32-годишният аржентинец осъществи общо 6 пробива и достигна до успеха след 79 минути игра.

За полуфиналите се класира и Хуан Монако, който имаше тежък двубой с Куевас – 7:6 (1), 6:7 (4), 6:4. Аржентинецът, който е шампион в турнира от 2007-ма, сервираше за мача при 5:4 във втория сет, но допусна Куевас да върне пробива и в последствие да стигне до трети сет.

Съперник на Монако на полуфиналите ще бъде Николас Алмагро.

„Изключително мотивиран съм, защото пред мен се открива възможността да играя на финал в Буенос Айрес. Това означава много за мен и се надявам, че ще продължа с победите”, коментира Монако след двубоя.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини